Thursday, 10 July 2014

" Rahsia Perniagaan Coklat Buatan Tangan Kini Boleh Dimiliki "

"Rahsia Perniagaan Coklat Buatan Tangan Dari Rumah Kini Terbongkar. Ketahui Bagaimana Untuk Bermula Dengan Kos Yang Minimum! "
7 Sebab Kenapa Anda Perlu Memulakan Perniagaan Coklat Buatan Tangan Dari Sekarang...

*      Anda boleh bermula dengan Kos dan risiko yang minimum.
*      Tiada Sijil dan Kelayakan diperlukan.
*      Menjana Kreativiti anda & Dapat duit daripadanya!
*      Bekerja Dari Rumah. Jadi Bos anda sendiri.
*      Kadar Keuntungan yang tinggi. Ia mencecah 300% daripada kos anda!
*      Buat kerja yang anda suka ...coklat..hmmm sedapnya.
*      Cari Duit Tambahan untuk keluarga. Jadi tak lah mengharapkan suami je.

Jangan buat alasan lagi. Perniagaan coklat sememang perniagaan yang cukup mudah walaupun anda bekerja makan gaji atau sekadar surirumah. Kini telah ramai yang telah berjaya memulakan perniagaan coklat mereka dari rumah samada secara separuh masa ataupun sepenuh masa.

Anda bila lagi?

Coklat merupakan antara makanan yang menjadi kegemaran ramai termasuk saya dan keluarga saya . Kegilaan  saya dan anak-anak terhadap coklat membuatkan saya memulakan perniagaan membuat coklat buatan tangan daripada rumah.

Permintaan terhadap coklat buatan tangan memang sentiasa ada kerana rasanya yang pelbagai dan unik berbanding dengan coklat bar yang dibeli di kedai. Permintaan akan memuncak apabila musim perayaan dan juga cuti sekolah.

Cuba teka kenapa?

Sudah tentu... Perkahwinan dan Pertunangan!Ulangtahun kelahiran juga semestinya.. Coklat buatan tangan boleh dijadikan sebagai hantaran buat bakal suami atau isteri bagi mereka yang bakal berkahwin. Pasaran coklat memang cukup besar untuk anda terokai bersama dengan kami.

Banyak lagi pasaran yang boleh anda terokai. Ramai daripada pelanggan-pelanggan kami yang menyediakan pelbagai perkhidmatan seperti coklat doorgift, lolychoc dan sebagainya.


Coklat Buatan Tangan Adalah Satu Seni

Bentuk coklat buatan tangan adalah pelbagai dan mempunyai bentuk tertentu bergantung kepada acuan. Ini yang menjadikan coklat buatan tangan unik. Kebiasaannya ia dalam bentuk coklat bar, berinti, bersalut dan sebagainya.
Ia juga boleh ditambah perisa jika anda mahu.

Adakah kita perlu buat coklat dari biji koko?

Jangan salah anggap. Coklat buatan tangan bukannya membuat coklat dari biji koko. Ia sebenarnya mengunakan coklat yang separa siap. Terdapat 2 jenis coklat yang digunakan dalam pembuatan coklat buatan tangan iaitu

*    Coklat Couverture atau Coklat Tulen
*    Coklat Compound

Yang mana paling sedap? Sudah tentu coklat tulen. Ia jauh berbeza dengan coklat yang anda beli dikedai. Cara pembuatannya juga lebih sukar dan agak cerewet. Cara untuk membuatnya akan ditunjukkan dalam pakej BuatCoklat.com ini.

Sebab itulah harga bagi sesetengah coklat buatan tangan lebih mahal berbanding dengan coklat yang anda beli di kedai.

Apa yang saya suka tentang Coklat Buatan Tangan..

*    Permintaan tinggi dari peminat coklat
*    Sesuai untuk dijadikan hadiah atau hantaran
*    Kadar Keuntungan yang tinggi
*    Khasiat untuk kesihatan terutamanya jantung
*    Halal

Jika anda juga seorang peminat coklat, anda kini juga boleh memulakan perniagaan coklat buatan tangan anda dari rumah anda.

No comments:

Post a Comment